Ja es treballa per Sant Pau

Cultura
Comencen les reunions de preparació de la festa en les quals s’elaborarà un protocol de festa major que es posarà a aprovació del Ple

Les reunions per preparar la festa major de Sant Pau, a les quals han estat invitades entitats i tothom qui hi tingui interès començaran el dia 8 a les 20.30 h a Can Puig. Durant els primers tres quarts d’hora es tractaran temes de la pròxima festa major i la resta del temps es dedicarà a debatre el protocol, que vol servir per fixar els elements, actes i característiques de l’apartat tradicional de les dues celebracions.

En concret, durant la primera part de la reunió es tractarà de la instal·lació i les característiques de la carpa; l’elaboració de la separata, per a la qual es planteja la instauració d’un sistema de gratificacions; la possible redefinició del programa; la selecció d’orquestres; les propostes per al pregó, que segons es desprèn del text de la convocatòria enguany ha de ser una dona; l’aprovació de les bases del concurs Objectiu Sabre; aspectes de balls populars i pirotècnia i gestió dels taulells de bar.

El protocol de Festa Major s’abordarà durant la segona part. Es preveu establir un grup de treball, fixar un calendari i, també, uns objectius.