Atraquen l’Ibai i retenen per força un empleat

Successos
La Guàrdia Civil ja ha detingut els dos presumptes atracadors

Dos joves, un d’ells menor d’edat i l’altre veí del municipi, han comès presumptament un atracament amb detenció il·legal a l’establiment d’hostaleria i restauració Ibai, situat a les Parellades. Els fets van tenir lloc de matinada i ja han estat capturats tots dos per la Guàrdia Civil. Segons acaba d’explicar el Servei de Premsa de la Comandància d’aquest cos a El Cancell, van trucar a la porta de l’hotel passada mitjanit, un empleat va obrir i es va trobar un jove interessat per passar-hi la nit, que donava excuses com una avaria en la moto. En dir-li el preu, el xicot va dir que no es quedaria i el treballador el va acompanyar fins la porta. Va ser en aquest moment quan l’altre jove el va agafar i entre els dos el van reduir, el van obligar a donar la caixa registradora i el van tancar en una habitació pròxima a la recepció. Els nois es van emportar la recaptació.

La Guàrdia Civil de seguida va poder detenir el menor i aquesta tarda ha detingut l’adult implicat. Segons el Servei de Premsa de la Comandància, se’ls imputaran inicialment els delictes de robatori amb violència i intimidació i detenció il·legal.