El setembre comença amb força a les biblioteques

Cultura
Gran nombre d’activitats a la Manuel de Pedrolo i contes infantils a la Josep Pla

Les biblioteques del municipi reprenen l’activitat. A Ribes, del 3 a l 29 de setembre es podrà veure l’exposició Proyecto Design: Automoció de Pablo Hernán Struzka i del 7 al 29, Paper i llapis: mostra de dibuixos. El dia 19 a les 18 h es presenta el llibre i el CD English is a fun when its sung! de Sue Correa, Julie Langstaff i Emília Lang. El dia 22 a les 12h, Parrot is Lost a càrrec d’Emília Lang. El dia 24, passi de la pel·lícula documental Invisibles, produïda per Javier Bardem per a Metges sense Fronteres en el marc de la II Setmana per la Pau. El 25, a les 19 h, xerrada amb la plataforma de dones del País Bask, Ahotsak, també en el marc de la II Setmana per la Pau, segons informa la mateixa biblioteca.

El dia 26 de setembre, a les 19.30 h, Miquel Martorell Quel presentarà el llibre de la roquetenca Mary Muñoz, Loposició antifranquista i lAssemblea de Catalunya al Garraf, en un acte organitzat per Finestra Oberta. L’edició del llibre és del Grup d’Investigadors de les Roquetes del Garraf. El 28 es reprendran les tardes literàries amb Isabel Lazo i Ricard Ruiz que dissertaran sobre Carlos Ruiz Zafón. El dia 28, a les 19.30 h, Eines per controlar el dolor crònica a càrrec de M. Helena Teixidor de l’Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica del Garraf.

Quant a les Roquetes, el dia 26 a les 18 h, contes amb Jordina Biosca i el dia 29 a les 11 h, contes en anglès amb Manoli Martínez.