El Ger dóna a conèixer el programa de l’Onze de Setembre

Societat
Tahoungan del Togo serà la companyia que actuarà enguany en el marc de les Jornades Internacionals Folklòriques

Com és habitual el Ger ha fet públic un nodrit programa d’actes per celebrar l’Onze de Setembre. El canvi més important serà l’horari de l’acte del Montgròs, que passarà de la tarda al matí de la diada. Les celebracions començaran el dia 8, a les 22 h, al Palmerar de l’entitat (c. del Pi, 25) amb el tradicional Concert de Gralles. Enguany hi actuaran la Fanfarra de Torredembarra, els grallers de Santa Madrona & Montònec i els de Ribes. A més, s’hi presentarà l’àlbum Música amb canya de David Puertas.

Els actes continuaran el dia 9, a les 22 h, amb l’actuació de les Jornades Internacionals Folklòriques, enguany amb el grup Tahoungan de Togo. El dia 11, diada nacional, a les 9.30 h hi haurà la bicicletada popular mentre que a les 11 h començarà l’ascensió al Montgròs, que enguany es trasllada al matí. A les 12.30 h es preveu l’enlairament de la senyera amb els parlaments i el toc de gralles que solen acompanyar aquest moment emotiu. A les 16 h sortirà un autocar del Ger cap a la plaça del Bisbe Urquinaona per participar a la manifestació independentista i a la festa de l’Arc de Triomf.

A més de la relació d’actes el programa de l’entitat, que porta com a eslògan “300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència” incorpora escrits de caràcter patriòtic i un manifest.