El sector terciari frena

Economia
El motor de l’economia al Garraf es refreda segons l’informe trimestral de l’ADEG

L’ADEG ha fet públic avui l’informe de Conjuntura Econòmica per a les comarques del Penedès i el Garraf del segon trimestre de 2007. Es tracta d’un estudi finançat per Uniland i elaborat per la consultora Activa Prospect. Entre els resultats més destacats hi ha la consignació d’un refredament en el que es considera el motor de transformació de les economies a la zona, que és el sector terciari. D’altra banda, el treball també destaca la caiguda de l’activitat constructiva al Baix Penedès, que en canvi s’aguanta a l’Alt Penedès i al Garraf. Entre les possibles causes, l’estudi apunta a l’aplicació del nou codi tècnic de l’habitatge que facilita l’increment de projectes ja iniciats en unes zones i l’aturada de nous projectes en d’altres. Quant a la indústria, s’observa un bon comportament al Garraf. Vegeu l’informe complet.