Reaccions radicals a la retirada de l’EMD

política
Els segregacionistes roquetencs consideren que els partits que van aprovar la retirada de l’EMD tenen por d’UM9 i dels “gats morts”

Per al grup de segregacionistes roquetencs que s’expressen a través de la pàgina lesroquetes.com/futur els partits que van aprovar la retirada de l’EMD estan condicionats per UM9 i “tenen por de sortir-se del guió que estableix aquesta formació”. Segons els autors d’aquesta pàgina de referència, a banda de fer retrets sobre el passat i retirar l’EMD, els impulsors de la iniciativa van ser incapaços d’oferir propostes de futur i afirmen que per a aquests grups, el millor seria fer desaperèixer les Roquetes dels mapes “i problema solucionat”.

Sobre la por a UM9, els autors de la pàgina l’exempliquen en el cas de Carme Farràs afirmant que es mostra contundent en la necessitat de començar de zero “per evitar rebre algun que altre regalet, de gats morts i similars, com ja li va passar a algun company seu de partit, quan es va atrevir a entrar al govern municipal, sense que fos la Nou qui governava”.

Així mateix, afirmen que Scuderi s’ha posat a la boca del llop i que serà posada al límit pels “seus propis correligionaris” perquè plegui ja que “com bons seguidors incondicionals d’UM9, per uns i altres, els socialistes són el diable mateix”. L’escrit acaba repartint estopa a Joan Garriga per apel·lar al diable, a l’antic líder d’ICV-EUA per haver deixat de viure a les Roquetes i als socialistes, i proclama la necessitat de segregar les Roquetes.