L’empresa GIC de Nomber gestionarà el cementiri

Societat
La Parròquia manté la titularitat de la instal·lació

El Cementiri Parroquial serà finalment gestionat per l’empresa GIC de Nomber, SL segons informa el senyor rector al Full, en la continuació de l’escrit publicat la setmana passada. L’empresa, que es va posar en contacte amb la Parròquia a iniciativa de l’alcalde, gestiona nombroses necròpolis arreu del país, entre les quals hi ha la de Vilanova i d’uns mesos ençà les de Sitges. El dia 9 de juliol es va signar el contracte que estableix ben clarament la titularitat parroquial de la instal·lació, detall que el rector comunica “amb la intenció de tranquil·litzar algunes consciències que ja estan inquietes”. El contracte serà efectiu a partir d’octubre. L’escrit reitera la conveniència d’un nou cementiri municipal.