Dilluns l’oposició tombarà l’EMD

política
La vertebració del municipi, un problema que s’arrossega de lluny

El Ple de dilluns no és trivial. L’oposició aconseguirà, previsiblement, l’aprovació d’una moció en què s’insta l’Ajuntament a demanar la retirada de l’EMD, és a dir, d’un model d’autogovern per a les Roquetes que ha estat objecte de forta polèmica especialment perquè atorgava a la meitat dels ciutadans del municipi una capacitat de decisió sobre els propis assumptes que no tenien els altres. A més, dibuixava una ratlla sobre el terme que feia que un projecte vinculat a un nucli es convertís en una estranya divisió territorial al terme. Podeu trobar una selecció de notícies històriques sobre l’EMD en aquest enllaç. La decisió de dilluns deixarà sobre la taula l’emergència de trobar una solució al problema territorial del municicipi.