L’Altaveu, vestit d’estiu

Comunicació
El número 25 de la revista s’ofereix als lectors amb profusió d’articles i fotografies

Ja ha sortit L’Altaveu 25 amb articles i fotografies d’interès relacionades amb l’actualitat del poble. Es pot consultar en paper i per Internet. El número s’obre amb dos escrits sobre la festa major de Sant Pere introduïts d’un captivador balanç. Ester Callao explica el procés de recuperació del ball de cabeçuts i Isabel Mestre i Dolors Torrents el de les gitanes. A continuació, la doctora Armenter tracta de l’estrès; Júlia Zabala escriu sota l’epígraf “Voldria dir una altra cosa”; Núria Martí ofereix un esplèndid reportatge sobre ca l’Escolà; Javi Pradanas ofereix la recepta de l’orada al forn amb verduretes; Cristina Perelló entrevista Lluïsa Laguna, que fa el camí de Santiago.

L’Altaveu també ofereix un reportatge signat per Eddy Thor i Albrugera que, segons s’hi afirma, tracta de “la doble vida d’algun dels nostres vilatans”. Es titula “Catalans universals desconeguts”. Altres continguts del número fan referència a fets locals com la revetlla de Sant Joan dels Xulius o la Fira d’estocs. També hi ha un escrit titulat “Indiferència” de Manel Ojeda Romero; un text de David Puertas titulat “Cròniques musicals ribetanes”, i les notícies de El Cancell amb abundants fotografies en la crònica de la cursa de carretons organitzada pel Ger. Textos sobre la biblioteca d’Ester Callao i Núria del Campo tanquen el número, que no decebrà els seus lectors.