El SEFED publica una revista en motiu dels 20 anys

Comunicació
Hi ha testimonis de personalitats com Mar Serna, Ernest Maragall, Josep Antoni Blanco o Xavier Garriga

Els 20 anys del SEFED, que s’han celebrat durant la setmana, han tingut entre d’altres corol·laris la publicació d’un número especial de la revista Simulat, del qual en podeu consultar el PDF (12 Mb). En la publicació, gran quantitat de personalitats de l’entramat econòmic i polític del país especialment relacionades amb el món del treball expliquen la seva visió del projecte. No hi falten els testimonis de Mar Serna, consellera de Treball; Ernest Maragall, conseller d’Educació; Josep Antoni Blanco, alcalde del municipi, o Xavier Garriga, que també en fou alcalde fa anys i que va induir el naixement d’un exitós projecte que dirigeix Miquel-Muç Vall.