Juan Luciano guanya l’Abelard Trenzano

Esports
El ciclista de la Llagosta s’emporta el trofeu tot i els problemes físics que va patir a la darrera volta

El ciclista de la Llagosta (Vallès Oriental) Juan Luciano ha estat el guanyador del Trofeu Abelardo Trenzano, cursa que forma part del circuit Grans Clàssiques – Copa Generalitat, que es va disputar dissabte amb arribada a la plaça Marcer. Tot i patir problemes físics a la darrera volta, Luciano va demostrar ser el més fort de la trobada després de marxar en solitari a meitat de cursa deixant als companys d’una escapada produïda als primers quilòmetres formada per corredors com el ripolletenc Francisco Javier García, segon al final, el morellenc Ricard deMiguel, l’olotí IsaacMasegú o el molinenc Santi Prat. El líder de les Grans Clàssiques – Copa Generalitat, el basc Ibon Zugasti no va prendre la sortida per una indisposició tot i que manté el liderat. La pròxima prova d’aquesta competició serà el Trofeu Baix Penedès de Sant Jaume dels Domenys que es disputarà el 28 de juliol. Notícia cedida per Esportcatala.com.