La retirada de l’EMD ja és sobre la taula

política
La demaran UM9, CiU-VIA, PPC i ERC, que sumen la majoria de regidors

L’EMD es pot convertir en el primer projecte polític víctima dels resultats electorals. UM9, CiU-VIA, PPC i ERC presentaran dilluns en roda de premsa un document que demana la convocatòria d’un Ple Extraordinari per demanar la retirada de la tramitació de l’expedient, informa UM9. Cal tenir present que la suma dels vots dels regidors d’aquestes forces (11) supera la suma dels vots dels regidors del PSC (9). A més, si no hi ha hagut un canvi polític de gran calat dins de la formació, és de preveure que ICV-EUA també donarà suport al projecte a tenor de la seva trajectòria, amb la qual cosa es podrien assolir els 12 vots. En aquest moment l’EMD està en vies d’aprovació a la Generalitat, institució governada per PSC, ERC i ICV-EUA.