És festa major!

Societat
Èxit de participació en les activitats prèvies i gran ambient festiu per tot el poble

La festa començarà, si no hi ha res de nou, a la una del migdia amb l’arribada dels grallers a la plaça, el repic de campanes i la traca. A continuació sortirà la cercavila infantil i a la tarda hi haurà la ballada a les masies i la cercavila de vigília. A la nit, castell de focs i ball.

Les activitats prèvies s’han portat a terme amb gran expectació i un notable èxit de participació. Dimarts, l’Escorxador va acollir la presentació de la separata en què l’autor, Anton Milà (Pinzell), va llegir trossos de la seva obra, va anunciar un futur llibre i no se’n va estar de carregar contra l’Ajuntament pel tema del Local i per la separata de les Roquetes. Ahir la Manuel de Pedrolo es va omplir en la presentació del conte d’Ester Callao i Sebastià Serra, El bibliol aprèn a la biblioteca. La mainada va disfrutar amb una entretinguda escenificació de la peça. A continuació la plaça Marcer es va omplir durant el festival infantil dels Xulius, que es va tancar amb una breu ballada dels Nisos.

L’ambient de festa fa dies que acompanya el poble. Els assajos de les colles en diferents indrets i moments han anat preparant els moments que es viuran des d’aquest migdia. Bona festa a tothom!