Surt el programa de festes dels Xulius

Cultura
L’entitat recupera la revetlla de Sant Joan i porta música algueresa i sudamericana al castell

Ja es pot consultar el programa de festes dels Xulius – Centre Social Ribetà. El disseny és de Jaume Corella i es basa en les principals icones de la festa, que es presenten en tonalitats d’un mateix color. La principal novetat en la programació és la recuperació de la revetlla de Sant Joan, que organitzaran al carrer Major, anirà precedit d’un sopar i a tindrà el plat fort en un ball a partir de mitjanit. Els actes de l’entitat continuaran l’endemà amb concert de la coral Bixac, inauguració de l’exposició de pintures i sardanes. Entre les activitats més destacables hi ha, com és habitual, el cicle Música al Castell, enguany amb els sudamericans Sakapatú (6 de juliol) i els algueresos Claudi Sanna & Rall Trio (14 de juliol). Entremig les havaneres i moltes altres activitats.