Blanco ja torna a ser alcalde

política
Va resultar investit ahir només amb els vots dels regidors del seu partit

La Corporació Municipal sorgida de les eleccions del 27 de maig es va constituir ahir dissabte a la tarda i va escollir Josep Antoni Blanco com a alcalde. L’acte es a iniciar amb la constitució de la mesa d’edat i la presentació de credencials. Acte seguit, els electes van prometre el càrrec en termes convencionals, llevat d’UM9 i d’ERC que van fer-ho per imperatiu legal utilitzant formulacions més complexes. A continuació es va procedir a l’elecció de l’alcalde. Van concórrer com a candidats els representants de totes les forces presents llevat de CiU-ViA. Josep Antoni Blanco, del PSC, va resultar investit amb 9 vots, els del seu grup. Les altres forces es van votar elles mateixes i CiU-ViA ho va fer en blanc. En acabat, invitats per l’alcalde, el representant de cada força va poder expressar el sentit del seu vot i els plantejaments per al període que s’inicia. Josep Antoni Blanco va tancar la ronda amb un llarg parlament.