Els Nisos ja ballen al Second Life

Comunicació
Els reals van actuar dissabte a Corbera de Llobregat

El món virtual Second Life té dos nous habitants ben singulars, els Nisos. Els ha modelat un personatge denominat Manel Fegte, que vesteix samarreta dels “Ramones” i té una gran semblança física amb el dissenyador dels autèntics Nisos, Manel Font. Ens han arribat dues imatges d’una cercavila realitzada a la rèplica virtual de la Rambla de Barcelona, que també té el seu lloc al Second Life.

D’altra banda, els Nisos reals es van desplaçar dissabte fins a la població de Corbera de Llobregat per participar en la trobada de gegants organitzada per la colla gegantera de la població. Plantada de gegants i una cercavila pels carrers difícils de Corbera van finalitzar amb la típica ballada conjunta i el lliurament d’un petit recordatori.