Esteve Molero arriba al Final Exam

Cultura
El músic ribetà culmina els estudis de Composició i Arranjaments al Conservatori de Rotterdam amb un concert amb peces pròpies

El teatre Codarts de Rotterdam acollirà el dimecres 6 de juny el Final Exam d’Esteve Molero, un concert amb peces pròpies amb què el compositor i intèrpret ribetà posarà punt i final als estudis d’especialització musical que ha seguit al Conservatori d’aquesta ciutat holandesa. L’acte, del qual en podeu consultar el programa de mà, està concebut com un building up, que començarà amb un sol instrument, el flabiol de David Miret. A continuació es passarà a un duet (cajon i clarinet baix), seguit de quartet de corda, big band i, per acabar, big band, orquestra de corda, arpa, trompes i cantant solista. En el programa figuren els noms de tots els músics participants.

En els darrers anys, Molero ha estat fundador de la Companyia Catalana de Latin Jazz i de la Transpenedès Jazz Orquestra a més de participar en molts altres projectes musicals. Com a director de la Companyia Catalana de Latin Jazz publicarà en breu el CD Rumba pa’Anga, un treball en què també signa tots els arranjaments. Produït a la Nau del Ger el passat estiu, podeu veure fotografies de l’enregistrament d’aquest últim treball i llegir-ne una crònica de David Puertas en el número 18 de L’Altaveu.