Carta oberta al senyor Blanco

Opinió
Invitació d’un ciutadà al cap de llista del PSC perquè deixi la política

Senyor Blanco, analitzant els resultats d’aquestes darreres eleccions, queda plenament demostrat que el poble de Sant Pere de Ribes (Ribes per entendre’ns), no el vol. No em digui que ha guanyat: ja li he dit que he analitzat les dades i el retrocés es d’allò mes gran. Per cert, junt amb les dades podríem analitzar també els fets, els seus, durant aquest últims anys. No creu que s’ha passat de rosca? No creu que perquè disposés d’una majoria absoluta podia fer el que li venia en gana? Tantes tecles volia tocar, que a la fi han caigut sobre vostè mateix: EMD, CAP, Local, promeses, escoles bressol, grans obres a la part sud de la població i poca dedicació i falta d’interès per la resta del municipi: aquest és el seu bagatge. Sincerament, Sr. Blanco, crec que la seva actuació en el nostre municipi ha tocat fons i com que possiblement ofuscat en la seva tasca no s’ha donat compte del que que fa el seu partit, deixi el càrrec i comenci a il.luminar-ne un altre, a veure si a la pròxima els va millor.

Sincerament,