Una webcam per seguir el temps que fa a Ribes

Medi natural
L’estació meteorològica de Carles Miret, col·laborador de Ribes Internet, s’incorpora a la xarxa Meteoclimàtic

Podeu seguir el temps que fa a Ribes des de la webcam de l’estació Meteorològica de Carles Miret, col·laborador de Ribes Internet. La podeu trobar de manera permanent a l’espai El Temps d’aquesta publicació i al web de Carles Miret, on hi ha molts continguts locals d’interès. A la sortida i a la posta del sol, la webcam també serà visible des de El Cancell i la pàgina inicial de Ribes Internet. D’altra banda, l’estació de Carles Miret s’ha incorporat plenament al projecte Meteoclimàtic, una xarxa d’estacions que permet fer un seguiment molt acurat del temps a més d’ajudar en l’elaboració de tota mena de previsions. Felicitem a Carles Miret per la seva iniciativa i esperem poder comptar amb la seva col·laboració.