Més sobre les pedres de l’Església Vella

Cultura
El rector advoca per una solució més adequada per al problema plantejat a les escales del Portal de les Ànimes

Les pedres de l’Església Vella tornen a ser actualitat. El Full Parroquial d’avui publica un text titulat “Escales de l’Església Vella, El Cancell i el Sr. Blanco”, el literal del qual transcrivim a continuació: “Els feligresos han de saber que he dit la veritat sobre les escales, sols he dit que havien tret les escales sense dir-nos res, i això continua essent veritat. Sobre la supressió de les barreres arquitectòniques, potser parlant-ne es podrien trobar millors maneres de suprimir-les, i en aquestes coses tan delicades potser els nostres tècnics ajudarien a donar una solució millor. Finalment, és natural que el rector de la parròquia informi a la delegació corresponent del Bisbat sobre aquest afer. Dimecres demanava còpia dels plànols del projecte de reforma, per poguer informar com cal. Avui dissabte dia en que escric aquestes lletres, a mi no se m’ha entregat res. Jesús M.”.

Atesa la menció de El Cancell a l’escrit del Full i a fi que no quedin dubtes de l’actuació d’aquest mitjà, trobareu en aquest enllaç totes les notícies que hem publicat sobre el tema. Aprofitem per desitjar que tot s’arregli de la manera més satisfactòria per a les parts: Parròquia i Ajuntament, en benefici de tots els que en aquest poble es preocupen pel nostre patrimoni cultural i històric, una preocupació que des d’aquesta publicació sempre hem compartit.