La sala de Can Puig plena en la presentació del PP

política
Bon ambient en un acte en què 50 persones van aclamar Felipe Alayeto, que va ser presentat per Daniel Sirera

Amb l’assistència de prop de 50 persones i en un bon ambient el Partit Popular va presentar hir la seva candidatura a les eleccions municipals del 2007 a la sala d’actes de l’edifici de Can Puig, que es podia veure prou plena. L’acte va començar amb la intervenció de Martí Virgili, actual portaveu del PP a l’Ajuntament, que va manifestar que ho continuarà sent en el cas de sortir escollit. També va explicar que ha estat una legislatura difícil en sentir-se exclosos tant pel govern com per l’oposició. En la intervenció va agrair a Blanco que hagi posat a Abigaïl Garrido com a número 2 del PSC ja que, segons va afirmar, no hi ha hagut cap intervenció de l’Abigaïl Garrido que no hagi comportat cassolades o protestes amb pancartes en el Ple següent, com en el cas del Pla de Millores o la Cervereta.

A continuació va intervenir Dani Sirera, portaveu adjunt del Partit Popular al Parlament de Catalunya, que va tractar de politica espanyola , amb opinions sobre Rajoy, Zapatero, etc, Finalment va prendre la paraula Felipe Alayeto, candidat a l’alcaldia, que va criticar la forma de governar de Blanco, la mala gestió municipal, i la ignorància dels polítics envers el treball dels empleats municipals, especialment la Policia Municipal. Va continuar amb l’exposició del programa electoral, on va destacar la millora de la seguretat ciutadana, les qüestions de diàleg i participació, l’habitatge social, l’atenció domiciliària, els mitjans de comunicació i l’educació. Actualment el PP té dos regidors a la corporació local.

D’altra banda, alguns particulars han enviat fotografies a aquesta redacció entorn dels cartells exhibits pel partit, que demanaven explícitament el vot fora del període de campanya. En el transcurs de l’acte també es va demanar el vot, però des de la mesa es va expressar visualment que no era encara el moment de fer-ho.