Satisfacció a UM9 pel sopar de suport

política
150 persones van assistir al sopar de campanya segons fonts de la formació

UM9 va omplir de comensals la Nau de l’entitat Ger el passat cap de setmana en el sopar de campanya. Segons fonts de l’organització s’hi van aplegar 150 persones que van participar “en un acte d’engrescament i d’unitat”. En acabat de l’apat, un grup de joves d’um9 van recitar poemes i textos de M. Martí i Pol, V. Andrés Estelles, M. Pessarodona i cançons de Miquel Gil i Lluís Llach, una actuació que va sorprendre per la seva solemnitat i alt nivell d’interpretació. Posteriorment, Joan Garriga i Josep Mata van anar presentant l’acte més estrictament polític, i així han anat donant la paraula a Josep Garriga (Coordinador de la campanya), Ramon Moragues (President d’Um9), Miquel Muç i Vall (Portaveu del grup municipal) i Anna Gabaldà (Cap de llista d’Um9). Per finalitzar l’acte la Portàtil F.M. va amenitzar la jornada amb música popular. El proper divendres 4 de maig a les 20h, Unitat Municipal 9 farà al Local electoral de les Roquetes, situat al carrer Almogàvers nº10-12 (zona de vianants), la presentació de la candidatura.