La Parròquia també denuncia la situació a l’Església Vella

Cultura
El Full Parroquial aporta alamants informacions sobre la manera com es gestionen les obres

Transcrivim a continuació el text que publica el Full Parroquial, en què el senyor rector, titular de la Parròquia, exposa la seva visió de la situació a l’Església Vella: “Tornem a l’Església Vella. Amb alegria volia anunciar-vos que molt promte podríem tornar a visitar l’Església Vella, perquè estem acabant de pintar el seu interior. Fa tant de goig que us ho dic amb temps, esperant dir-vos quan podrà ser perquè us prepareu. Poc podia pensar que juntament amb aquesta notícia motiu d’alegria, us en tindria de donar d’altres de tristes: Ara no podem entrar a l’església si no s’és molt àgil i es te la cama llarga. El motiu? No hi ha escales per accedir-hi; n’hi havia dues i ambdues centenàries. sense cap avís, varen arrencar-nos la que prmetia accedir-hi pel baluard. N’hem presentat queixa al senyor Batlle encar no fa una setmana. Ara han arrncat les de l’entrada que dóna a la plaça del Castell. Ningú no ens ho ha notificat. Les escales eren de l’Església! Que no hi ha tècnics d’art en el nostre Ajuntament? Si no n’hi ha, que no s’hi acostin! I què passarà amb l’electricitat? Que ens posaran un armari clavat a les mateixes parets de l’església? I també a les del castell? que no ho intentin, per favor, més desgràcies, NOOO! I des d’aquí, crec que puc fer-ho en nom de tota la feligresia, retorneu-nos les escales, amb les mateixes pedres i al seu lloc, si us plau!!!”.

Les imatges són del conjunt d’obres a la plaça.