La pantomima del senyor Blanco

Opinió
“El que ha demostrat és una falta de respecte i un insult a la intel·ligència dels ciutadans. I el més greu: ineficàcia o mala fe?”

És impressionant com l’alcalde Blanco intenta sortir-se’n amb el tema esportiu, ara va i envia una carta a en Carod-Rovira, per que el Consell Català de l’Esport doni una subvenció que ell mateix va rebutjar en el seu a moment dient que a Ribes no li calien instal·lacions esportives. L’any 2005 ja se li va notificar des d’Esquerra i en un ple municipal l’existència d’un Pla Director d’Equipaments Esportius per part de la Generalitat, és més el senyor Blanco va rebre els càrrecs de la conselleria, i aquests van quedar sorpresos que des de l’Ajuntament no es volgessin acollir a aquest pla, a més de sortir aprovat al DOGC, que tothom pot llegir, i a les pàgines de la Generalitat.

El que ha demostrat el senyor Blanco és una falta de respecte i un insult a la intel·ligència dels ciutadans. I el més greu: ineficàcia o mala fe? Què va passar quan havia de demanar la subvenció? No la va demanar expressament? Perquè no tenia cap pla previst, i a més qualsevol subvenció requereix també una inversió per part de l’ajuntament i no la volia fer? o bé l’equip de govern de Sant Pere de Ribes és tan ineficaç que es deixa perdre subvencions, quan aquestes sempre surten publicades al DOGC i a més se l’avisa en un ple per part de l’oposició, i es fan els sords.

Ara, en època electoral es vol aprofitar de tot, fins i tot la mentida, a més amb grans titulars, i aquells qui realment s’han preocupat pel problema de les instal’lacions esportives, se’ls deixa de banda per donar pas a la pantomima i el bluf d’una candidatura, la del PSC de Sant Pere de Ribes, que busca desaforadament mantenir-se al poder, sense cap mena de respecte a l’essència de la democràcia, que és la de no enganyar els ciutadans.