El decàleg d’UM9 és un qüestionari participatiu

política
Amb una edició per a Ribes i una altra per a les Roquetes, la formació els ha fet públics al seu web

UM9 ha fet públic el decàleg que servirà com a base del programa electoral. Es tracta d’un qüestionari amb doble versió (Ribes / Roquetes), que busca la participació, i que ja està disponible al seu web. Titulat “Dóna la teva opinió. A debat les línies de treball del programa de govern”, s’hi expliquen els plantejaments de partida de la formació sota els epígrafs “Per un govern de les esquerres” i “Un programa de govern per un poble amable”. El qüestionari és una relació de propostes electorals en positiu a les quals el lector pot respondre amb un “gens d’acord, d’acord, molt d’acord”. També hi ha espais perquè el lector es pugui expressar lliurement. El document inclou un escrit titulat “Venim de lluny” en què es fa un repàs de la trajectòria d’UM9 i una lectura del paper jugat per aquesta formació en els darrers 30 anys d’història del municipi. Les persones que l’emplenin poden tirar-lo directament a la bústia ja que es franqueja a destinació i no cal segell.