CiU i ViA estrenen web conjunt

política
Destaquen en portada les persones que encapçalaran la llista

CiU i ViA, que es presentaran conjuntament a les eleccions de maig, estrenen el web electoral conjunt. Semblant al web de ViA, es caracteritza per una gran simplicitat i focalitza l’atenció, en aquest moment, en les persones que encapçalaran la candidatura: Francesc Pérez, Lluís Giralt, Núria Mestre, Joan Sentís i Josep Mesia. Les seccions del web estan dedicades al projecte polític, on es pot llegir el document amb els acords polítics entre les dues formacions, un apartat d’informació amb comunicats i retalls de premsa, un de persones dedicat als integrants de la llista, un d’enllaços i un de contacte. Sobre fons blanc, el web prima la llegibilitat i enllaça amb els webs de les formacions integrants (CiU i ViA).