Vols participar en l’elaboració d’un programa electoral?

Comunicació
“El programa de la gent” serà el primer wikiprograma electoral del país, fet entre tots els lectors de la publicació

La tecnologia wiki, la possibilitat de treballar de manera col·laborativa obre grans possibilitats. La proposta que us fem des de El Cancell és que participeu en l’elaboració col·lectiva d’un programa electoral a través del web: “El programa de la gent“. Que els partits polítics se’l mirin o no per elaborar els seus, és el seu problema. Un wiki és un sistema que permet treballar entre tots per arribar a un document consensuat. En el cas que hi hagi divergències hi ha un espai per discutir. Sempre es treballa sobre el que ha fet la persona que hi ha entrat abans. És una experiència insòlita l’elaboració col·lectiva d’un programa electoral i us convidem a participar-hi. Veureu que no costa gens. De seguida sereu uns experts en wiki. A banda, hem estrenat fòrum obert, endavant amb la participació.