Suspenen la llicència de Kiabi

Economia
Tot i això, l’empresa ja ha anunciat l’obertura, amb grans rètols, per al pròxim cap de setmana

Amb grans rètols s’anuncia l’obertura de la nova botiga de la multinacional Kiabi per als propers dies 10 i 11 de març al “parc d’oci” de la Rambla del Garraf. L’anunci contrasta amb el fet que la Junta de Govern Local de la setmana passada va acordar la suspensió de la tramitació de la llicència d’activitats d’aquest establiment atès que faltaven diversos informes preceptius en tractar-se d’un comerç mitjà tant pel Pla General d’Ordenació Urbana del Muncipi com per la Llei d’equipaments comercials (entre d’altres un de favorable del Servei de Competència). Desconeixem si l’Ajuntament coneixia en aquell moment les intencions de l’empresa d’obrir el proper cap de setmana. Tampoc ha transcendit si les autoritats aniran a la inauguració o si ja s’han obtingut els permisos i llicències que falten. Recordem que fa mesos es va donar una situació similar amb un altre establiment del mateix “parc d’oci”.