Espectacular campionat d’Enduro

Esports
Molta expectació al circuit situat a la zona del portal d’en Rafeques

El Campionat d’Espanya d’Enduro va tenir ahir en l’Enduro de Sitges la primera competició puntuable de la temporada. Organitzat pel Moto Club Sitges amb la col·laboració dels ajuntaments de Sitges i Ribes, un dels trams del recorregut era al nostre poble i va aixecar gran expectació. Els motoristes arribaven al poble per la riera. Davant del cementiri tenien un punt d’avituallament i control. Després entraven en un circuit tancat i cronometrat: marxaven direcció Vilanova per la carretera Vella, al portal d’en Rafeques travessaven i entraven en el circuit, que era un camp de garrofers. Si bé a la riera hi havia algun municipal, en aquest punt no hi havia cap tipus de policia a pesar que una gran quantitat de cotxes estaven aparcats a les dues vorades de la carretera, provocant tota mena de situacions de perill. No ha transcendit si hi haurà algun tipus d’intervenció paisatgística en els terrenys on va tenir lloc la prova. Vegeu vídeos i fotografies de esdeveniment.