Paren un autobús d’una pedrada

Successos
Els actes vandàlics durant la tarda de Dijous Gras amenacen la integritat ciutadana

Destrosses a l’IES Can Puig, tota mena de salvatjades pels carrers del poble i fins i tot la interrupció del servei d’autobús a causa d’una pedrada es compten entre les conseqüències del que va passar a Ribes durant la tarda del Dijous Gras. Cal recordar que aquests actes tenen l’origen en la imitació de les guerres de merenga que d’uns anys ençà organitzen a Vilanova. A Ribes es van imitar ben aviat, però no van trigar a degenerar en batalles campals d’ous -de vegades podrits- i altres porqueries. Durant uns anys es va intentar d’organitzar una merengada als afores per apartar la tensió del centre del poble, però no va quallar. Actualment és un desori que frega la perillositat. Del costum de marxar a la muntanya a fer la berenada, poc en queda.