Ple Carnaval

Cultura
Avui,l’arrivo del Ger i els sopars a les entitats

Tot a punt per als actes públics de carnaval. Començaran aquest vespre a les 19.30 h amb l’arrivo que organitza l’entitat Ger. El carnestoltes serà rebut a la plaça de Catalunya i es desplaçarà fins a la casa de la Vila “amb comparsa, banda de música i autoritats”. En acabat, a l’entitat del carrer del Pi, hi haurà el sopar carnavaler. Els Xulius també tindran aquest vespre el sopar de la Xatonada. Demà la festa continuarà a les 16 h amb el Carnaval Infantil dels Xulius i al vespre amb les rues de disfresses que recorreran la població. En acabat, el Ger i els Xulius organitzen les respectives disbauxes. Al carrer del Pi hi haurà la banda del drac. Els Xulius celebraran el seu ball a l’envelat de Can Puig. Diumenge serà el torn del carnaval infantil del Ger, entitat que també organitza les comparses dimarts al vespre i l’enterro de la sardina, dimecres.