Feliu Ventura fa vibrar el públic amb el seu nou treball

Cultura
Crònica del concert que va tenir lloc ahir a la tarda a la Nau de l’entitat Ger

Les set de la tarda d’ahir va ser l’hora en què molts ribetans vam poder gaudir de la música de Feliu Ventura. Aquest cantautor valencià, nascut a Xàtiva ens va delectar amb les cançons del seu nou treball, Alfabets de futur, publicat sota el segell de Propaganda pel Fet. Ventura, que ja havia estat present en diverses ocasions a Ribes, ens va fer vibrar durant dues hores ben bones de concert. Les seves lletres reivindicatives van ser presents en tot moment, a més de versos de Salvat Papasseit o Vicent Andrés Estellés, que van ser alguns dels poetes recitats pel de Xàtiva. En definitiva, un concert molt emotiu, on es va poder respirar un bon ambient amb la Nau plena.