UM9 és la força més votada a l’enquesta

Comunicació
Reben el 42,2 % dels vots seguits per CiU que en rep el 31,4 %

Disputada la darrera enquesta de El Cancell. Tal com vam explicar al bloc de Ribes Internet, el sistema està en prova i al tercer dia vam aixecar la restricció que només permetia un vot per IP. El resultat ha estat que alguns ciutadans s’han aplicat a votar amb insistència les seves opcions preferides cosa que revela una passió que ben segur mereix premi, especialment si tenim en compte que l’audiència s’ha duplicat durant aquests dies. En qualsevol cas, els resultats són aquests: UM9 ha rebut el 42,2 % dels suports seguida de CiU amb el 31,4%. A continuació i a notable distància apareixen les opcions “Cap d’aquestes” amb el 8,7 % i ERC amb el 8,6 %. Curiosament en els primers dies de votació aquestes dues opcions eren les més votades junt amb UM9. La següent força que ha rebut preferències dels votants és ICV el 7,3% mentre el PSC, força més votada al municipi, només ha rebut un suport de l’1’8 % i el PP del 0,1 % amb el benentès que aquesta última formació sol obtenir molt mals resultats en les enquestes. Per cert, com a curiositat: s’han emès 3.487 vots.

El segon punt per al qual us demanem el vot, aquesta vegada amb totes les restriccions, és per al tema de El Local. Digueu-nos si creieu que s’ha d’aturar la cessió a Salut per a la construcció d’un ambulatori o si, tal com estan les coses, més val que aquesta cessió faci el seu curs. Amb alguns matisos, com veureu.