Desembre a la biblioteca

Cultura
Oferta variada d’activitats per acabar l’any

Laia Forns exposarà a la biblioteca durant el mes de desembre. Seran notes, dibuixos i olis recollits en la mostra “ADmiranT la figura”. La inauguració tindrà lloc l’1 de desembre a les 19.30 h i es podrà visitar fins al dia 30. La biblioteca ha preparat altres actes per acabar l’any. El dia 2 a les 12 h, Ferran Martín explicarà contes d’hivern als nens i les nenes a partir de 3 anys. El 13 de desembre a les 18 h, Anna Mongay conduirà un taller de manualitas de Nadal per a criatures entre 6 i 12 anys. Aquest taller ja està ple hores d’ara segons informa la mateixa biblioteca. el dia 15 es presentarà el segon volum del llibre Sidokus musicals a càrrec de David Puertas. L’acompanyarà l’orquestra de corda del Ger, “Alla corda fluixa”. El dia 16 a les 12 h, Jordina Biosca explicarà el conte popular polonès “El fill del sabater”. El dia 22, a les 17h, hi haurà una sessió de tardes literàries conduïda per Isabel Laso que versarà sobre el llibre Amarse con los ojos abiertos de Jorge Bucay.