El patinatge ribetà present al Trofeu Internacional de Coslada

Esports
Molt bons resultats per a les patinadores i els patinadors del Club de Patinatge Artístic Ribes

Cinc patinadors i patinadores del CPA Ribes i una patinadora del Sant Bonaventura van participar el passat divendres i dissabte 17 i 18 de novembre en el Trofeu Internacional de Patinatge Artístic de Coslada (Madrid). Tots ells van realitzar una bona actuació en els seus programes lliures i van aconseguir unes molt bones classificacions en un Trofeu en el que també hi participaven patinadors i patinadores de la resta de l’Estat Espanyol i també d’altres països europeus. Del CPA Ribes, la patinadora Karina Sánchez va classificar-se quarta en categoria Aleví; Raquel Cano va aconseguir la cinquena posició en categoria Infantil malgrat haver quedat quarta per punts; en categoria Infantil Nacional, Laura Carcelén va obtindre la sisena posició; Carolina Ramia, en Cadet Nacional, va classificar-se quarta i finalment, Sergi Ramia, en categoria Júnior Masculí Nacional, va aconseguir la cinquena posició malgrat haver quedat tercer per punts. La representant del Sant Bonaventura, Raquel Durán, va competir en la categoria Senior B i va aconseguir la sisena posició. Els patinadors i les patinadores van anar acompanyats per l’entrenador del CPA Ribes Xavier Martín i tota una colla de pares i mares que no van parar d’animar als nostres patinadors.