Finalitza el cicle de projeccions als Xulius

Esports
Continua la travessa Ribes – Núria per etapes amb la sortida Cantallops – Sant Sadurní i es tanca la temporada d’estiu amb una Via Ferrata

El segon Cicle de projeccions d’Activitats d’Aventura, Esports i Natura que Farra i Acció ha dut a terme a la Sala Gran dels Xulius es tanca dissabte amb una projecció de Javier Knorr, “Groenlàndia, país inuit”, que donarà a conèixer una aventura en caiac per l’illa més gran del món, descobrint la seva naturalesa, geografia, història, caça, etc. Tot això serà a partir de 2/4 de 9 del vespre a l’entitat del carrer Major 13. El cicle es tanca havent-se consolidat com una activitat capaç d’atraure a molta gent amb ganes de compartir històries relacionades amb els esports d’aventura. Una prova d’això ha estat veure que en les sessions d’enguany la Sala Gran ha quedat petita per encabir a tots els assistents. Fonts de l’organització apunten que l’any que ve es buscarà una ubicació alternativa. D’altra banda, la Secció d’Excursionisme de l’entitat continua amb la 2a travessa per etapes Ribes- Núria. Dimenge a les 7 del matí se sortirà de la plaça de l’Església per cobrir el trajecte Cantallops-Sant Sadurní. El mateix dia a les 8 h, Farra i Acció posa fi a la temporada d’estiu amb la via ferrata “Aigua al Coll” a l’Hospitalet de l’Infant. Les activitats continuaran amb travesses amb raquetes o esquí de fons i campaments d’iglús.