La Generalitat defensa que amb l’EMD els serveis no perden qualitat

política
L’alcalde va explicar en el Ple de dimarts el contingut de l’informe de la Comissió de Delimitació Territorial

El mateix dia que El Cancell va difondre que l’EMD només estava pendent de la Comissió Jurídica Assessora per passar a aprovació del Consell Executiu, l’alcalde va explicar als regidors més detalls de la situació. El més rellevant és, segurament, el contingut de l’informe de la Comissio de Delimitació Territorial, favorable a l’EMD, i que estableix que ‘la constitució de l’entitat municipal descentralitzada de les Roquetes no comporta una pèrdua de qualitat en la prestació dels serveis generals del municipi de Sant Pere de Ribes’. Aquesta pèrdua de qualitat era, precisament, un dels arguments esgrimits pels opositors al projecte.