Noves prestacions a ribes.org (IV). Avisos al correu electrònic

Comunicació
T’avisem quan parlem de tu (o d’algun tema que t’interessi)

Una de les noves utilitats de ribes.org és el sistema d’avisos. Si no vols mirar-te la pàgina cada dia, pots emplenar un formulari d’avisos. Els avisos poden ser personalitzats o periòdics. Si vols, pots optar per les dues modalitats. En el cas que subscriguis el sistema d’avisos personalitzats, t’avisarem cada vegada que en una notícia de El Cancell surti la cadena de text que tu escullis. En el cas que optis per la tramesa periòdica de titulars, t’enviarem els titulars de les notícies de El Cancell que més t’interessin (totes o les d’alguna secció en concret) al teu correu electrònic. Tu mateix escolliràs la periodicitat (diària, setmanal o mensual). T’advertim, però, que aquest és un sistema que està en proves i continuarà en proves durant mesos perquè volem assegurar que ningú l’utilitzarà per molestar-te. De fet, ens reservem la possibilitat d’anul·lar-lo. Així mateix, en cada missatge que rebis, tindràs la possibilitat de donar-te de baixa del servei, cosa que podràs fer, també, adreçant-te a nosaltres.