Desconcert a causa de la convocatòria propalestina

Societat
El Consell Municipal de Cooperació, al marge de la mobilització

Ni els membres del Consell Municipal de Cooperació ni els responsables tècnics de l’organisme no disposaven la setmana passada de cap informació relativa a la convocatòria de concentració de solidaritat amb els palestins que va tenir lloc dijous passat, a les 20 h, a la plaça de l’Ajuntament. Persones integrades en aquest organisme de participació han manifestat a El Cancell el seu desconcert perquè els organitzadors locals de la concentració no s’han adreçat al Consell ni als seus membres a pesar que en molts casos són persones vinculades a organitzacions de solidaritat i cooperació des de fa molts anys, amb graus d’implicació prou elevats. D’altra banda, també ha causat desconcert que l’Ajuntament no ha hagi dinamitzat el Consell en un moment tan crític com el que s’està vivint al Pròxim Orient. La convocatòria, tot i que ja era la segona que es portava a terme al poble, es va fer per via d’urgència, el mateix dijous.