Una temporada de creixement

Opinió
Cesc Cumelles, vicepresident del Bàsquet Ribes, fa balanç de l’últim any del club

Bàsicament podríem classificar la temporada que acabem de passar, com a una temporada de creixement, de consolidació dins del bàsquet i dins la vida social de Ribes.
A nivell esportiu, podem remarcar la primera posició assolida per el cadet B i el mini B masculins, categories en les que el que es busca és l’aprenentatge i no tant el resultats, ja a nivells més alts, el júnior masculí A, també a guanyat la seva lliga, no aconseguint arribar a les fases (final a 4 entre els guanyadors de tots els grups) només per haver guanyat un partit per un punt menys del necessari i guanyant fins els últims 5 segons, partits com aquest, son els que donen emoció al nostre esport, res està guanyat fins que no sona la botzina, i encara!

El sènior masculí A es queda a una sola victòria de la lluita per l’ascens, a causa sobre tot d’una temporada molt irregular, perdent partits teòricament fàcils, però deixant un bon regust de boca, a l’espera de poder pujar de categoria la propera temporada.
El sènior femení A, es consolida dins la part mitjana de la categoria, tot i que un inici molt potent, ens va fer pensar que les coses podien anar millor i que enguany, lluitarien per l’ascens.
Quant als dos sèniors B, masculí i femení, s’assolit allò que es volia, crear uns equips competitius, que fruïssin del joc i recuperessin i el gust per jugar a bàsquet.
A nivell una mica més, diguéssim social, el club a continuat el seu creixement dins el municipi, diuen algunes dades que disposem, que som l’entitat esportiva del municipi amb més membres, aquest any, s’arribat a la xifra de 295 jugadors, en 27 equips, amb els seus corresponents entrenadors (2 per equip) calculeu!. Llàstima que aquest creixement no estigui acompanyat del recolzament institucional que creiem que ens mereixem, però no és el moment de entrar en aquests temes.
La temporada s’ha tancat com cada any, amb la setmana del bàsquet, la 27a, el 28e trofeu St. Pere, amb el sopar de cloenda de temporada, amb 325 participants, per que vàrem dir prou, no teníem més taules i cadires, i el 2on campus d’estiu que s’està celebrant durant aquest mes de juliol.
Només acomiadar la temporada, agraint des d’aquestes línies la feina de tota la gent que desinteressadament treballa per el club, gràcies i endavant, tenim encara molta feina per fer.