Compartint imatges de la festa a la xarxa

Comunicació
Ja es poden trobar fotografies i vídeos de la festa major d’estiu a serveis com Youtube i Flickr

La generalització dels mitjans digitals de captació d’imatges de tipus domèstic com màquines de retratar o càmeres de video i els serveis de publicació que ofereixen servidors com Youtube, Google Video o Flickr ha fet entrar la internet en una nova dimensió audiovisual, que es basa en les aportacions dels usuaris disposats a compartir els seus treballs. Ja fa temps que hi ha continguts de Ribes en aquests serveis, però es pot considerar que la passada festa major d’estiu ha suposat una eclosió. Entre els diversos materials que es poden trobar, n’hem triat dos. D’una banda, la selecció de vídeos que un aficionat que s’identifica com a Linxu ha carregat a Youtube, on ja havia publicat vídeos de concerts al Ger. De l’altra, les genials fotografies que GrouxoMarx57 ha publicat a Flickr. També són esplèndides les de Jordi Roch Blom. [actualització: 2006/08/04]

Enllaç visual al vídeo de la traca que Linxu ha publicat a Youtube.