El nou Redós ja té primera pedra

Societat
L’acte, presidit per la consellera de Benestar Social, Carme Figueras, acull nombrós públic

L’Hospital del Redós va viure ahir un dels moments més importants de la seva història. Coincidint amb el centenari de la institució, es va col·locar la primera pedra de l’ampliació que el convertirà en un equipament sociosanitari de primer ordre, preparat per encarar els reptes del segle XXI. Les celebracions van començar amb la missa a la capella modernista del mateix hospital que va comptar amb una gran afluència de públic. A continuació va arribar la consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, i es va procedir a l’acte de col·locació de la primera pedra, en la qual es va introduir una capsa de metracrilat amb retalls de diaris de la comarca, monedes de curs legal i el programa de festa major entre d’altres objectes. El rector la va beneir i es va col·locar al forat assignat. Després van tenir lloc els parlaments, que van anar a càrrec de Lluís Moner, president de la Fundació del Redós; Josep Antoni Blanco, alcalde de Ribes, i Carme Figueras, consellera de Benestar i Família, que va lliurar a la Fundació un regal institucional en motiu del seu centenari. Els actes van continuar a la tarda amb una ballada de sardanes a càrrec de la cobla Jove de Reus al pati de la institució.

Moments de l’acte de col·locació de la primera pedra i vistes de la maqueta del nou Redós. Fotos: Raquel Murciego i El Cancell.