Es posa la primera pedra de l’ampliació de l’Hospital del Redós

Societat
L’acte té lloc el dia en què es compleixen 100 anys d’aquesta significativa institució del poble

El projecte d’ampliació de l’Hospital del Redós s’iniciarà demà, 30 de juny, amb la benedicció i col·locació de la primera pedra del nou edifici. L’acte tindrà lloc a les 12 h i anirà precedit d’una missa d’acció de gràcies pels 100 anys de la institució. Previsiblement, la consellera de Benestar i Família serà present a l’acte junt amb les autoritats locals, civils i eclesiàstiques. L’Hospital del Redós ha estat notícia en diverses ocasions al llarg d’aquest any i ha centrat la separata del programa de festa major. El Redós és una fundació privada amb un Patronat presidit per Lluís Moner. També en forma part, entre d’altres, Pere Cuadras, que ha estat un dels artífex del procés que ha conduït a l’ampliació. Demà a la tarda, el Redós també acollirà una sessió de sardanes.