Carles Miret i Gerard Coll presenten la separata

Cultura
Xavier Corella exposa una petita mostra fotogràfica sobre la vida dels avis-residents de la institució

Ahir a les 19.30 hores a la Biblioteca Manuel de Pedrolo es va realitzar la presentació de la Separata del Programa de Festa Major de Sant Pere 2006, ”100 anys del Redós. Una història en la història” obra de Gerard Coll i Carles Miret. La presentació va comptar amb la presència de la regidora de Cultura de Ribes, Montserrat Coll, dels autors de la separata i de Xavier Corella, encarregat de realitzar una petita mostra fotogràfica sobre la vida dels avis-residents. Després de la presentació de la regidora i de la breu descripció de la mostra fotogràfica, els autors van explicar breument els motius que els han dut a realitzar-la i la metodologia emprada. També van fer un petit resum sobre aquests cent anys del Redós. L’acte va tenir una bona presència d’assistents i va finalitzar amb la invitació als assistents, així com a la resta del poble de Ribes, a participar en els actes de col·locació de la primera pedra del nou edifici del Redós que la Junta del Patronat del Redós de Sant Josep i Sant Pere ha preparat per al dia 30 de juny, coincidint amb els 100 anys de la ignauguració del centre assistencial.