El Bàsquet Ribes aplega 300 comensals en un sopar

Esports
Durant l’acte es van lliurar plaques de reconeixement a diverses persones del club i es va repartir la revista de l’entitat

Tres-centes persones es van aplegar dissabte en el ja tradicional sopar del Bàsquet Ribes amb què l’entitat clou la temporada. En el transcurs de l’acte, el president del club, Josep Pascual Pepeta, va fer una valoració de la temporada i dels èxits aconseguits, tant esportius com de millora social del club. Pascual va recordar un any més la dificultat per portar a terme les activitats en unes instal·lacions esportives inexistents i la falta de concreció de l’Ajuntament a l’hora d’abordar el problema. Posteriorment es van lliurar plaques de reconeixement a diverses persones per la seva activitat dins del club. També van ser obsequiats els jugadors i els entrenadors. La revista del club, que va ser distribuïda durant l’esdeveniment, inclou informació dels equips, relacions de col·laboradors, un missatge del president i d’altres articles sobre una organització amb gran pes en la vida esportiva i social local.