De cotxe a ferralla

Successos
Un turisme aparcat al costat de la carretera és desballestat progressivament

Sembla que el va immobilitzar la policia; si més no, tenia el dispositiu immobilitzador en una de les rodes. Ara ja no el té. Es tracta d’un cotxe vermell aparcat al costat de la carretera de Sitges, a l’alçada del pla de les Torres. Primer li van trencar els vidres, després li van arrencar els mirallets, més tard, les guardes i els para-xocs. Avui dia és un munt de ferralla que fins i tot pot resultar perillosa. La destrossa fa un mes que dura i cap autoritat s’ha fet càrrec del que ja és una grandiosa deixalla dipositada en una via pública. S’afegeix a les nombroses estampes suburbials que darrerament trumfen el municipi.[Actualització 2006/06/15]El cotxe ja no hi és: uns desconeguts l’hi van calar foc i va quedar totalment calcinat. Al cap d’un parell de dies, ja l’havien retirat.