El CD Ribes baixa de categoria

Esports
Agònic i meritori final de temporada d’un club, que en l’últim partit s’imposa al Suburense

No ha pogut ser. El CD Ribes perdrà la categoria tot i que en l’últim partit de la temporada es va imposar al Suburense per 1-0 amb gol de Vila al minut 6. Pocs dies abans es van jugar els minuts que faltaven de l’encontre davant el Júnior, que va acabar amb empat 3-3 ja que el partit es va reprendre just abans d’un penal contra el CD Ribes quan el resultat provisional era de 2-3. Tanmateix, la causa final de la davallada és d’ordre tècnic. El pla de competicions preveu que baixen a segona regional el 16è, 17è i 18è lloc i els dos quinzens en pitjor classificació dels grups de Barcelona. En aquest cas el pitjor 15è d’un grup és el Sallent amb 33 punts. En l’altre grup estan empatats el Cerdanyola i al Ribes: el motiu últim del descens ha estat el pitjor coeficient de gols dels ribetans. Val a dir que el descens té lloc després que l’equip hagi fet un final de temporada notablement meritori sota la direcció d’Àngel Casado.