L’Ajuntament contribuirà al finançament del Redós

Societat
L’acord entre la institució i l’Ajuntament en garanteix la continuïtat assistencial

Tots els grups municipals de la Corporació van donar suport al conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Fundació Redós de Sant Josep i Sant Pere, en el Ple de la setmana passada. Segons fonts municipals, el document aprovat recull el compromís per part del Redós de mantenir els seus objectius d’atenció socioassistencial per a col·lectius de persones grans i l’acolliment d’usuaris de residència, centre de dia, i d’aquells serveis de proximitat o estances temporals que es puguin donar. Per la seva part, l’Ajuntament contribuirà econòmicament en el preu de les places ocupades d’urgència quan la persona interessada no tingui accés a una plaça concertada per la Generalitat. Ja fa anys que l’Ajuntament forma part del Patronat del Redós, institució adreçada a la tercera edat, que està encetant una nova etapa.