Un pintor de Palafrugell guanya el premi de pintura ràpida

Cultura
El quadre que rep el guardó d’Honor es titula “Des de Sant Camil”

El Premi d’Honor Ajuntament de Sant Pere de Ribes del concurs de pintura ràpida que es va portar a terme dissabte passat se’n va a l’Empordà. L’ha guanyat Berto Martínez Tello, que és de Palafrugell. La resta del palmarès és el següent, segons informació facilitada per la Direcció de la Biblioteca: Premi Ribes Pisos per a Pio Costa Beiro (Barcelona), Premi Restaurant Can Lloses per a Ricard Terraza Llastarri (Granollers), Premi Finca Mas Solers per a Benet Costa Portas (Girona); Premi Assegurances Llorenç Prat per a Narcís Sala Gascons (Lloret de Mar); Premi Caixa Tarragona per a Antonio Mariscal Luque (Sant Joan de Vilatorrada); Premi Valentí Varo, SA per a Antoni Subirana Verdaguer (Berga) i Premi Caixa Sabadell per a Pere Falguera i Cano (Martorell). Les obres es poden visitar a la biblioteca fins al 26 de maig.