UM9 fa festa a Can Pere

política
La formació política organitza la seva jornada de convivència i debat polític en vigílies de l’u de maig

La setena festa d’UM9 a Can Pere ja és a punt. Segons una nota de premsa distribuïda als mitjans, la celebració, que tindrà lloc diumenge 30, s’obrirà a les 10 h del matí amb una recepció. A continuació, a les 11 h, hi haurà un acte sindical a càrrec d’un representant de la Intersindical CSC,que versarà sobre el marc propi de relacions laborals. Acte seguit hi haurà el vermut i un dinar. Durant el cafè es presentarà el llibre Pablo Díez sobre el procés d’acomiadament d’aquest treballador per haver-se “quedat” amb l’import d’un bitllet d’autobús. En acabat hi haurà ballaruca amb Marcel Casellas & Cia. D’altra banda, UM9 ha portat a terme avui a la tarda una concentració davant de l’ambulatori per reclamar la construcció d’un ambulatori nou.